Bonusan Magnesan Forte plus 60 Tabletten

24.75

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Bonusan Magnesan Forte plus 60 Tabletten

Magnesium is betrokken bij meer dan 300 processen in het lichaam. Het is wetenschappelijk bewezen dat magnesium bijdraagt aan een evenwichtige elektrolytenbalans, een normale energiestofwisseling, een normale spierfunctie, normale eiwitsynthese, de werking van het zenuwstelsel, een normale psychologische functie en het behoud van normale botten en tanden. Daarnaast speelt magnesium een rol bij het celdelingsproces.

Vitamine B6 ondersteunt de werking van magnesium op het gebied van energievoorziening naar de spieren en de vermindering van vermoeidheid. De B6 in Magnesan Forte plus is in de actieve vorm: pyridoxaal-5-fosfaat (P5P). Deze vorm wordt nog beter opgenomen dan gewone B6. Bovendien vermoedt men dat P5P niet stapelt, waardoor Magnesan Forte plus goed te combineren is met andere supplementen. Ook de belangrijke synergisten glycine en taurine zijn toegevoegd.

De gladde coating en dubbele breukstreep zorgen ervoor dat Magnesan Forte plus altijd makkelijk slikbaar is. Voor nog meer gebruiksgemak kunt u ook Magnesan Forte plus poeder bij ons bestellen.

Speciaal voor de serieuze sporter produceert Bonusan ook Topsport Magnesan Forte plus. Producten uit de Topsportlijn hebben dezelfde eigenschappen als onze andere producten, maar worden bovendien onafhankelijk getest op de aanwezigheid van doping-gerelateerde stoffen.

Samenstelling (per 2 tabletten)

  • Magnesium (als bisglycinaat) 300 mg
  • L-Glycine 200 mg
  • Taurine 200 mg
  • Vitamine B6 (als pyridoxaal-5-fosfaat) 6 mg

Hulpstoffen

  • vulstof (microkristallijne cellulose, cellulose (HPC))
  • glansmiddel (HPMC, MCT-olie)
  • antiklontermiddel (magnesiumstearaat)

Bewaaradvies:
Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Scroll naar boven