California Gold Nutrition, Full Spectrum Vitamine K2, 120 mcg, 60 Vegetarische Capsules

16.10

Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

SKU: 220309 Categorie: Tags , , , ,

California Gold Nutrition, Full Spectrum Vitamine K2, 120 mcg, 60 Vegetarische Capsules

Bevat diverse vormen vitamine K2
Menaquinone MK-7, MK-4, MK-9 and MK-6
120 mg per capsule

Vitamine K is een groep van structureel vergelijkbare vet-oplosbare vitaminen die het lichaam nodig heeft voor de complete synthese van bepaalde eiwitten die nodig zijn voor bloed coagulatie (stolling) en het zorgen voor het binden van calcium in de botten en andere weefsels.

Vitamine K bestaat uit twee natuurlijke vormen: Vitamine K1 en Vitamine K2. Vitamine K2 bestaat zelf ook weer in een aantal subtypes met een eigen moleculaire structuur.

Vitamine K2
Vitamine K2, of menaquinone (menaquinon), komt uit een dierlijke bron of wordt gemaakt door bacteriën (fermentatie). De bacteriën maken een bepaalde tak van het molecuul langer waardoor nieuwe vormen van vitamine K2 ontstaan, zoals MK-4 en MK-7. Vitamine K2 is actiever en effectiever in het lichaam dan Vitamine K1. Vitamine K2 is een veilige goed opneembare vorm.

MK-4
Vitamine K2 MK-4 komt uit een dierlijke bron en kan door de inname van zuivel ons lichaam binnenkomen. Een adequate inname van MK-4 is echter een grote uitdaging, zelfs als we veel grasgevoede zuivel innemen.

MK-7
Vitamin K2 MK-7 wordt geproduceerd door middel van bacteriële fermentatie en komt het meest voor in natto.

Scroll naar boven