Bonusan Wilde Oregano Olie 60 softgels

23.85

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

SKU: 220516 Categorieën: , , Tags , , ,

Bonusan Wilde Oregano Olie 60 softgels

Wilde oregano olie (Origanum vulgare ) is op carvacrol gestandaardiseerd en zit in prettig slikbare softgels. Carvacrol is een natuurlijk fenol dat in sommige planten voorkomt. De oude Egyptenaren gebruikten oregano al om voeding te conserveren.

Gestandaardiseerd op carvacrol uit Origanum vulgare
Bevat 17,5 mg carvacrol per softgel
In een basis van vergine olijfolie

Waarom wilde oregano?

Wilde oregano (Origanum vulgare), niet te verwarren met de wat zoetere variant majoraan (Origanum majorana), kent allerlei toepassingen. Wilde oregano heeft een pittige bittere smaak dankzij de carvacrol. Dit is een natuurlijk fenol dat in sommige planten voorkomt. De oude Egyptenaren gebruikten oregano al om voeding te conserveren. Vandaag de dag worden fenolen nog steeds ingezet in de voedingsindustrie om eten langer goed te houden.

Wilde oregano bloeit met roze bloemen in donkere kelken in de periode van juli tot september. De bloemen trekken veel bijen aan en de plant groeit goed op droge kalkrijke grond. Oregano laat zich makkelijk drogen en wordt zowel vers als gedroogd veelvuldig in specifieke gerechten gebruikt. Daarbij is de verse variant smaakvoller en bevat het meer actieve componenten. Daarom maken we bij de bereiding van onze Wilde oregano olie uitsluitend gebruik van vers plantenmateriaal.
Oregano staat bekend als dé smaakmaker in de Italiaanse keuken, maar daar houdt het niet op. Het geliefde kruid combineert goed met tijm, salie en basilicum en is ook daarom in veel wereldkeukens te vinden, zoals de Mexicaanse en Creoolse.

De voordelen van Bonusan Wilde oregano olie

Bonusan Wilde oregano olie bevat 17,5 mg carvacrol per softgel in een basis van vergine olijfolie. De softgels zijn klein van formaat en hierdoor makkelijk in te nemen. Elke softgel bevat 28 mg olie, waarvan 62% bestaat uit carvacrol, wat neerkomt op 17,5 mg carvacrol per softgel. We adviseren dagelijks één softgel in te nemen tijdens of vlak na de maaltijd.

Hoge kwaliteit dankzij natuurlijke oregano-olie

Bij Bonusan streven we naar de meest optimale samenstelling van onze producten. We hechten grote waarde aan de wetenschappelijke onderbouwing van de werking van onze producten en de veiligheid ervan. Onze afdeling Research & Development houdt zich bezig met onderzoek naar toepassingsmogelijkheden, vormen, veiligheid, samenstelling en interacties van voedings- en plantenstoffen en de doorvertaling daarvan naar producten.

Meer informatie over dit product

Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

Inhoud:
Actieve ingrediënten
Samenstelling per softgelcapsule:

Wilde oregano olie (minimaal 62% carvacrol)28 mg
waarvan carvacrol17,5 mg
Olijfolie vergine (Olea europaea)152 mg

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen dagelijks een capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.
WaarschuwingenNiet gebruiken tijdens zwangerschap en/of het geven van borstvoeding.
BewaaradviesDroog en bij kamertemperatuur bewaren.

Scroll naar boven