Bonusan Cimicifuga Racemosa extract

21.50

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Bonusan Cimicifuga Racemosa extract

Cimicifuga racemosa, ookwel zilverkaars genoemd, is een plant die oorspronkelijk groeit in Noord-Amerika, specefiek het Mid-Westen, daar werd zilverkaars gebruikt door Native Americans die het gebruiken om onder andere nierprobelemen, keelprobelemen en depressie te genezen, ook wordt het gebruikt om de vrouwelijk homoonhuishouding te helpen, zodat bijvoorbeeld opvliegers, nachtzweten en premenstruaal syndroom kunnen worden verholpen.Dit komt waarschijnlijk doordat zilverkaars een remmende werking heeft op de afgifte van luteïniserend hormoon (LH), dit is een hormoon dat bij vrouwen een deel van het proces van de eisprong verzorgt en bij zowel mannen als vrouwen een belangrijke voorloper is van andere hormonen.

Neem 1 capsule per dag

Zilverkaars bevordert de doorbloeding in het bekken. Bovendien stimuleert het de menstruatie wanneer deze moeizaam op gang komt of uitblijft, bijvoorbeeld na een zwangerschap.Het blijkt dat vooral triterpeenglycosiden de vrouwelijke hormoonhuishouding gunstig beïnvloeden. Dit extract is daarom gestandaardiseerd op triterpeenglycosiden. Daarnaast bevat het ook alle belangrijke ondersteunende stoffen, voor een optimale werking en opneembaarheid.

Samenstelling

Iedere capsule bevat 150mg Cimcifuga racemosa (zilverkaars) extract, met een gehalte van 2,5% van het werkzame bestandeel triterpeen glycosidedaarnaast, hiernaast bevat iedere capsule ook nog:

  • vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel))
  • capsulewand (cellulose (HPMC))
  • antiklontermiddel (magnesiumstearaat)

Bewaaradvies:
Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Scroll naar boven