Vitals Vitamine B Complex Actief 100 Capsules

29.70

Beschikbaarheid: 3 op voorraad

Vitals Vitamine B Complex Actief 100 Capsules

Vitamine B Complex Actief bevat een zorgvuldig op elkaar afgestemde dosering van alle B-vitaminen. Hierbij is zoveel mogelijk gekozen voor biologisch actieve vormen. Het voordeel hiervan is dat deze niet eerst omgezet hoeven te worden alvorens als co-enzym werkzaam te kunnen zijn in de stofwisseling. Het zijn dus de lichaamseigen vormen en vaak ook de vormen waarin B-vitaminen in voeding voorkomen.

Samenstelling (per capsule)

Vitamine B1 (thiamine-HCl) 22 mg
Vitamine B2 (riboflavine-5’-fosfaat) 28 mg
Vitamine B3 (niacinamide) 80 mg
Vitamine B5 (calcium-d-pantothenaat) 60 mg
Vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat) 14 mg
Folaat (5-MTHF glucosaminezout, Quatrefolic®) 400 mcg
Vitamine B12 (50% methylcobalamine, 50% adenosylcobalamine) 250 mcg
Biotine 200 mcg
Choline (bitartraat) 100 mg
Inositol 50 mg
PABA 20 mg

NB bij een vermoedelijke vitamine B12 tekort moet eerst een goede diagnose worden gesteld om een opnamestoornis te kunnen uitsluiten. Dit kan door middel van bloedonderzoek, waarbij totaal B12 of B12 actief wordt gemeten. Bij een laag normale waarde moeten aanvullend methylmalonzuur en homocysteïne gemeten worden.

Hulpstoffen: Vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), leucine, rijstconcentraat, rijstextract.

Vrij van: Gluten, lactose , soja, schaaldieren, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs, en is vrij van GMO.

Scroll naar boven