Vitakruid BeautyComplex 60 tabletten

28.40

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Vitakruid BeautyComplex 60 tabletten

Schoonheid uit voeding

Een uitgebalanceerd dieet is belangrijk voor het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen voor je huid, haar en nagels. Zorg voor voldoende inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. Denk hierbij aan groenten, fruit, noten en zaden, eieren, vis, grasgevoerd vlees en zuivelproducten.

9-in-1 schoonheidsformule

BeautyComplex is ontwikkeld met het idee dat een mooi uiterlijk van binnenuit begint. De formule is samengesteld met ingrediënten die gericht zijn op het ondersteunen van een jeugdige uitstraling en het verzorgen van huid, haar en nagels. Door het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering is BeautyComplex een ware anti-aging formule.

Een team van schoonheidsnutriënten

Voedingsstoffen werken niet alleen afzonderlijk in het lichaam, maar hebben ook een onderlinge afhankelijkheid. Zo werken ze samen en hebben ze elkaar nodig om optimaal te functioneren. Lichaamsprocessen kunnen niet goed verlopen zonder de juiste stoffen. BeautyComplex is een uitgebalanceerde schoonheidsformule van maar liefst 9 nutriënten!

Jouw beautyroutine

SilSolutions® is onze eerste keuze voor de verzorging van de haren. Voor een mooie huid raden we Collageen Solugel® aan. Wil jij nog extra ondersteuning voor huid, haar en nagels? Dan maakt BeautyComplex het drietal compleet!

 

Keratine: gladde huid, mooi haar en sterke nagels

Keratine is een eiwit dat voornamelijk aanwezig is in onze huid, haar en nagels. Hier speelt het een essentiële rol in onder andere de structuur, stevigheid en hydratatie. Ongeveer 90 procent van het haar bestaat uit keratine. Hiermee levert het eiwit een bijdrage aan mooi, sterk en glanzend haar.

Bovendien is keratine aanwezig in de opperhuid – de buitenste beschermlaag van de huid – en vormt het de nagelplaat – het harde en beschermende deel van de nagel. Hierdoor vermindert keratine rimpels en fijne lijntjes en draagt bij aan mooie en sterke nagels.

Optimale werking door Cynatine® HNS

Cynatine® HNS is een gepatenteerde keratine die een effectieve opname garandeert. Deze unieke samenstelling bestaat uit biologische beschikbare keratinepeptiden. Peptiden zijn kleinere moleculen die gemakkelijker door het lichaam worden opgenomen en efficiënter naar de doelcellen worden getransporteerd. Ze kunnen dieper doordringen in de huid, haren en nagels om daar hun functie te vervullen.

Hyaluronzuur voor hydratatie

Hyaluronzuur is de koningin van het hydrateren. Deze lichaamseigen stof heeft namelijk het vermogen om grote hoeveelheden water vast te houden. Voornamelijk onze huid is hierbij gebaat aangezien bijna de helft van het hyaluronzuur in ons lichaam zich in dit orgaan bevindt. Maar een goede hydratatie is ook belangrijk voor het uiterlijk van onze haren en nagels.

Haplex®Plus voor betere opname

Het gepatenteerde hyaluronzuur Haplex®Plus heeft een uitzonderlijk laag molecuulgewicht van tussen de 10.000 en 100.000 dalton. Hierdoor wordt de stof goed opgenomen in de dunne darm om vervolgens naar de lichaamscellen getransporteerd te worden. Een mooi uiterlijk begint van binnenuit!

MSM ondersteunt de productie van collageen en keratine

MSM, ook bekend als methylsulfonylmethaan, is een organische zwavelverbinding die van nature voorkomt in planten, dieren en mensen. Zwavel speelt onder andere een belangrijke rol bij de productie van collageen en keratine in het lichaam.

Zwavel kennen we ook wel als het schoonheidsmineraal. Onze huid, haar en nagels bevatten namelijk relatief veel zwavel. MSM ondersteunt het behoud van de normale veerkracht van de huid en zorgt voor glanzend haar en mooie nagels.

Biotine voedt de huid en houdt haren sterk*

Biotine (vitamine B8) staat ook wel bekend als vitamine H – de “H” van huid en haar. Deze beautyvitamine is namelijk betrokken bij de productie van vetzuren en van keratine. Biotine voedt de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen en het gezond houden van de huid.* Daarnaast draagt biotine bij aan de normale haargroei en het behoud van sterk en glanzend haar.*

Cofactoren versterken de werking

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid.* Hiermee ondersteunt vitamine C de verzorging van de huid van binnenuit. Daarnaast helpt de antioxidant de lichaamscellen te beschermen tegen oxidatieve schade.*

Antioxidanten zink, koper & selenium*

Ook zink, koper en selenium zijn belangrijke antioxidanten voor de bescherming van de lichaamscellen.* Zink en selenium zijn bovendien goed voor haren en nagels.* Daarnaast levert zink een bijdrage in het gezond houden van de huid.* Koper helpt het bindweefsel van de huid soepel te houden en ondersteunt een normale pigmentatie van de huid en haren.*

Vitamine B3: voor het behoud van een gezonde huid

Vitamine B3 is belangrijk voor het behoud van een normale structuur en functie van de huid.* Het ondersteunt het herstellend vermogen en helpt bij het gezond houden van de huid.*

Ingrediënten per capsule

RI*
Hyaluronzuur (Haplex®Plus) 79 mg **
Gehydrolyseerde keratine (Cynatine® HNS) 125 mg **
MSM (> 99,9% methylsulfonylmethaan) 500 mg **
Vitamine B3 (niacinamide) 30 mg 188%
Vitamine C (ascorbinezuur) 200 mg 250%
Biotine (vitamine B8) 400 mcg 800%
Selenium (methionine) 50 mcg 91%
Koper (gluconaat) 350 mcg 35%
Zink (picolinaat) 7 mg 70%
Scroll naar boven