Solgar Zink picolinaat 22 mg 100 tabletten

16.50

Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Solgar Zink picolinaat 22 mg 100 tabletten

Zinkpicolinaat is een goed opneembare vorm van zink

Zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en sperma kwaliteit, is goed voor het skelet en voor het gezichtsvermogen om scherp te blijven zien. Zink draagt bij tot de instandhouding van normale huid, haar en nagels. Het heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, houdt de geest helder en is goed voor het geheugen. Daarnaast draagt het bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Gebruik nooit langdurig meer dan 15 mg zink per dag zonder doktersrecept, in verband met verminderde koper opname. Gebruikt u een hogere dosering zink dan is het vaak goed om een koper supplement ernaast te gebruiken.

Zink bevindt zich in alle lichaamsweefsels en concentreert zich vooral in de celkern. Het mineraal ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en het afweersysteem. Als antioxidant vervult zink een belangrijke rol in het lichaam. Stress situaties verhogen de behoefte aan zink. Zink kan een rol spelen bij vermindering van eetlust en reuk- en smaakbeleving. Zink is verder onder meer belangrijk voor de opslag en afgifte van insuline en is betrokken bij de eiwit-, koolhydraat-, vet- en nucleïnezuurstofwisseling. Zink en koper zijn antagonisten en worden daarom bij voorkeur in combinatie ingenomen.

Ingrediënten:
Bevat per tablet 22 mg zinkpicolinaat
Overige ingrediënten: Dicalciumfosgaat, microcristallijne cellulose, plantaardige stearinezuur, plantaardige cellulose, plantaardige magnesiumstearaat.

Scroll naar boven