Metagenics The Akkermansia Company 30 tabletten

58.95

Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Metagenics The Akkermansia Company 30 tabletten

The Akkermansia Company Gewichtscontrole is een voedingssupplement op basis van groene thee en chroom dat bijdraagt tot gewichtscontrole en een normale bloedsuikerspiegel. The Akkermansia Company Gewichtscontrole bevat Akkermansia muciniphila in gepasteuriseerde vorm om de doeltreffenheid te verbeteren. Akkermansia muciniphila is een bacterie die van nature in de darm aanwezig is.

30 miljard gepasteuriseerde bacteriën per tablet.
Wetenschappelijk onderzocht
Geen ongemakken.
Actieve bestanddelen
Groene thee helpt het gewicht onder controle te houden.
Chroom draagt bij tot de instandhouding van het normale bloedsuikergehalte.
Gebruiksaanwijzing
1 tablet per dag, voor de maaltijd.

Ingrediënten
Ingrediënten per tablet: 30 mld. gepasteuriseerde Akkermansia muciniphila, 230 mg groenetheebladextract (Camellia sinensis (L.) Kuntze), 0, 21 mg vitamine B2 (riboflavine) (15% RI), 5 µg (200 IU) vitamine D (cholecalciferol) (100% RI), 60 µg chroom (chroompicolinaat) (150% RI), bevat ook microkristallijne cellulose, calciumfosfaat, hydroxypropylcellulose, mono- en diglyceridevetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, silica.

Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij raden aan om altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing/verpakking te lezen voor gebruik van een product.

Scroll naar boven