Met een Trage Schildklier de Overgang door Vera Kamphorst

25.00

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

SKU: 230107 Categorie: Tags , , , ,

Met een Trage Schildklier de Overgang door Vera Kamphorst

In dit boek vind je een heldere uitleg over de invloed van schommelende vrouwelijke geslachtshormonen op schildklierhormoon en andersom. Dit boek is dus verplicht leesvoer voor iedere vrouw van elke leeftijd met een trage schildklier!⁠

Vera Kamphorst schrijft over dit boek: Toen de eerste opvliegers zich bij mij aandienden, voelde ik aan alles dat het tijd was om de boeken weer in te duiken. Ik had zoveel vragen.

Wat kan ik doen om klachten of gezondheidsrisico’s te verminderen?
Zou de overgang invloed hebben op de werking van mijn schildklier?
Of andersom?
En is soja nu wel slim of juist?
Kortom, waar moet ik tijdens de overgang rekening mee houden vanwege mijn trage schildklier, mijn Hashimoto?
Net als tijdens mijn onderzoek naar een happy leven met Hashimoto, deed ik zoveel kennis op die ik niet alleen voor mijzelf wil houden. Wist jij bijvoorbeeld dat de schildklier na de overgang anders gaat werken en dat schildklierwaarden op hogere leeftijd anders beoordeeld moeten worden dan op jongere leeftijd?
Dat een te hoge dosis T4 kan leiden tot extra botverlies en dat je met een trage schildklier meer risico loopt op hart- en vaatziekten?

Hoog tijd dus voor een boek over een trage schildklier en de overgang, waarbij ik niet alleen veel uitleg, maar ook tips geef over hoe jij happy door de overgang kunt komen. Inclusief de voors- en tegens van gebruik van hormoontherapie en een flink aantal recepten special voor in de overgang. Uiteraard geheel Hashimoto-proof!

Met een trage schildklier de overgang door is verplicht leesvoer voor iedere vrouw met een trage schildklier van elke leeftijd.

Scroll naar boven