Bonusan Bacteri 6 Oral 14 sachets

28.90

Beschikbaarheid: 2 op voorraad

Bonusan Bacteri 6 Oral 14 sachets

Probiotica voor de mond

De mond bevat wel 700 verschillende bacteriën. Een kwart hiervan leeft op ons gebit, de rest leeft op de tong, wangen, keel en in speeksel. De bacteriën die in onze mond leven blijven niet alleen daar, we slikken natuurlijk de hele dag ons speeksel door. Zo bereiken deze bacteriën ook onze darmen, en dat is niet altijd gewenst. Bonusan Bacteri 6 Oral wordt gedurende twee weken gebruikt om de bacteriestammen die van nature voorkomen in de mond aan te vullen.

  • 6 speciaal geselecteerde stammen die direct actief worden in de mond
  • In handige verpakking voor een 14-daagse kuur
  • In sachets die goed beschermen tegen licht, lucht, vocht en andere omgevingsinvloeden
Gebruik

Aan het begin van de dag kun je de inhoud van een sachet mengen met een glas water en kort doorroeren. Bewaar dit buiten de koelkast. Na elke maaltijd ongeveer twee minuten de mond spoelen met het (opnieuw omgeroerde) mengsel en doorslikken. Je kunt het poeder ook op een natte tandenborstel aanbrengen en mee poetsen. Spoel de tandenborstel goed uit na gebruik. Neem het middel 2 weken dagelijks.

Ingrediënten
Mix van bacteriestammen: Lb. casei BGP93, Lb. fermentum PBS073, Lb. paracasei 101/37, Lb. plantarum 14D, Lb. rhamnosus LR1, Lb. salivarius SP2
4 x 10⁹ KVE

Bevat geen conserveermiddelen , gelatine , synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen , toegevoegde sacharose

Geschikt voor: VeganistenVegetariërs

Allergenen: geen

 

Scroll naar boven