Doctor’s Best, Alpha Lipoic Acid 600 mg 180 capsules

42.00

Uitverkocht

Stuur mij een e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.

Doctor’s Best, Alpha Lipoic Acid 600 mg 180 capsules

Alfaliponzuur (ALA) is een vetzuur dat als een vitamine functioneert, hoewel het niet als vitamine is geclassificeerd. Als een co-enzym speelt ALA een belangrijke rol in het metabolisme van glucose dat energie produceert in cellen. ALA heeft ook antioxiderende eigenschappen en is dus belangrijk voor het bestrijden van vrije radicalen. Omdat het oplosbaar is in zowel water als vet, wordt ALA ook wel het ‘universele antioxidant’ genoemd.

  • Ondersteunt de afweer van het lichaam tegen vrije radicalen
  • Herstelt antioxidante voedingsstoffen zoals vitamine C en vitamine E
  • Helpt bij het handhaven van een gezonde bloedsuikerspiegel bij gebruik als onderdeel van het dieet.

Samenstelling

Puur Alfa Lipon Zuur 600 mg is een supplement waar Liponzuur in zit. Dit supplement is volledig natuurvriendelijk en er zitten geen chemische toevoegingen in. Ook zitten er geen dierlijke producten in en is het volledig glutenvrij. Het is veilig te gebruiken, maar toch kan het slim zijn om even met een behandelend arts te bespreken of het ook voor jouw situatie veilig te gebruiken is. dit geldt vooral voor mensen met een aandoening of medicatie. Houd het supplement ook buiten het bereik van kinderen. In een potje zitten 180 vegetarische capsules. Per dag kun je er één innemen met wat water.

Alfa liponzuur (ALA) is een vetzuur dat functioneert als een vitamine, maar het is niet geclassificeerd als een vitamine. Omdat het oplosbaar is in zowel water als vet, wordt alfa lipon zuur ook wel aangeduid als de “universele antioxidant.”

Scroll naar boven