Vitals

 
Elke Dag Basis is een optimaal opneembare multi met een uitgekiende samenstelling.
25,45
Elke Dag 50+ is een zorgvuldig ontworpen multivitamine- en mineralenpreparaat speciaal voor 50 .
29,70

Vitals Elke dag Mama 60 Tabletten

Nog geen beoordeling
Elke Dag Mama is een zorgvuldig ontworpen multi voor vrouwen met een zwangerschapswens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
33,95
Vitamine D, de zonnevitamine, wordt in de huid gevormd onder invloed van ultraviolet licht.
21,20

Vitals Elke Dag 60 Capsules

Nog geen beoordeling
Elke Dag is een zorgvuldig ontworpen multi met essentiële micronutriënten en andere bijzondere stoffen (zoals zeaxanthine, luteïne, bioflavonoïden en co-enzym Q10).
21,20

Vitals IJzer 25 mg 100 Capsules

Nog geen beoordeling
IJzer draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. IJzer ondersteunt ook een normale cognitieve functie. Daarnaast helpt het om energie vrij te maken uit voeding. Ten slotte helpt ijzer het immuunsysteem.
20,35
Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling.
16,10
Salvestrol® Platinum is een fruitconcentraat, rijk aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die van nature in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit.
63,75
Salvestrol Shield is een fruitconcentraat, rijk aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die vroeger volop in onze groenten en fruit voorkwamen, maar nu alleen nog in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit.
25,45
Vitamine B Complex Actief bevat een zorgvuldig op elkaar afgestemde dosering van alle B-vitaminen. Hierbij is zoveel mogelijk gekozen voor biologisch actieve vormen.
29,70
Botformule Pro bevat aminozuurgebonden (gecheleerde) mineralen, die bekend staan om hun uitstekende opneembaarheid en verdraagbaarheid.
25,45
Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau.
16,10

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond