Source Naturals

 
Source Naturals Hydroxocabalamin B-12 ondersteunt de gezondheid en het energieniveau van de hersenen met een zinvolle dosis B-12 in een handige zuigtabletvorm.
17,95
Source Naturals Hydroxocabalamin B-12 ondersteunt de gezondheid en het energieniveau van de hersenen met een zinvolle dosis B-12 in een handige zuigtabletvorm.
34,20
Dim is een indool-fytochemisch materiaal dat een natuurlijke metaboliet is van verbindingen die worden aangetroffen in kruisbloemige groenten zoals broccoli, spruitjes en kool.
32,50
100 tabletten a 500 mg
18,15
Source Naturals Yaeyama Chlorella is 100% zoetwater chlorella, gegroeid op het koraalrif eiland Ishigaki, Japan. Chlorella is een groene superfood van pure algen dat een zeldzame vegetarische bron is van echte vitamine B12.
27,80
Theanine Serine met Relora bevat het aminozuur L-theanine, ter ondersteuning van ontspanning en gerichte aandacht, en de kalmerende neurotransmitter GABA.
19,95
Uitsluitend beschikbaar voor patiënten van de Vrouwenpoli.
15,75
Zink is een sporenelement dat een belangrijke rol speelt in het menselijk lichaam. Het is betrokken bij normale celgroei en -herstel en helpt de natuurlijke afweer van het lichaam ondersteunen.
15,70
groene thee-extract met 350 mg EGCg heeft een fytonutriëntgehalte van ongeveer 3 kopjes groene thee.
23,30

Source Naturals Lactase Digest

Nog geen beoordeling
Lactase Digest levert het lactase-enzym dat lactose afbreekt en ondersteunt de verlichting van ongemakken geassocieerd met zuivelintolerantie. Het is verkrijgbaar in vegetarische capsules en is geschikt voor vegetariërs.
30,25

Toont alle 10 resultaten