Doctor's Best

 
Vitamine D3 speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren. Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten.
10,95
Vitamine D3 speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren. Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten.
10,40
Doctor’s Best Hoge Absorptie Magnesiumpoeder met TRAACS 100% Chelated is een gepatenteerde, organische vorm van biologisch beschikbaar magnesium, het is niet gebufferd en beter opneembaar dan magnesiumoxide.
23,50
ResVinol-25 is een gepatenteerd extract dat geconcentreerde niveaus van polyfenolen en trans-resveratrol uit de rode wijnmatrix en de wortel van de Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) plant bevat.
24,00
DHA (Docosahexaenoic Acid, omega-3) is een bouwsteen voor de celmembranen die levensprocessen beheren.
24,00
Best gestabiliseerd R-Liponzuur bevat BioEnhanced Na-RALA, het natriumzout van R-Liponzuur (RLA). In tegenstelling tot pure RLA is BioEnhanced Na-RALA een gestabiliseerde vorm van RLA die niet zal degraderen bij hoge temperaturen, meer biologisch beschikbaar is dan normale RLA en geen oplosmiddelresiduen heeft.
40,25
Doctor’s Best Curcumin Phytosome met Meriva maakt gebruik van de gepatenteerde Phytosome-technologie waarmee curcumine-voedingsstoffen (de curcuminoïden) effectiever worden opgenomen.
25,00
Alfa-Liponzuur is een vetzuur met de werking, dat een belangrijke rol speelt bij de glucose stofwisseling. Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia.
14,45
Alfaliponzuur (ALA) is een vetzuur dat als een vitamine functioneert, hoewel het niet als vitamine is geclassificeerd.
42,00

Toont alle 11 resultaten