Doctor's Best

 
Vitamine D3 speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren. Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten.
12,65
Vitamine D3 speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren. Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten.
10,50
Doctor’s Best Gluten Rescue met Glutalytic is een gepatenteerde mix van enzymen die helpt bij de vertering van gluten, evenals eieren, soja en zuivelproteïnen.
34,00
Doctor’s Best Hoge Absorptie Magnesiumpoeder met TRAACS 100% Chelated is een gepatenteerde, organische vorm van biologisch beschikbaar magnesium, het is niet gebufferd en beter opneembaar dan magnesiumoxide.
31,25
Doctor’s Best Oral Probiotic bevat een klinisch getest probioticum dat de gezondheid van de orale en bovenste luchtwegen ondersteunt.
17,95
Dit MSM supplement levert puur kristallijn MSM (methylsulfonylmethaan), gezuiverd door dubbele destillatie. MSM is een natuurlijk voorkomende bron van organische zwavel MSM wordt opgenomen uit de bodem door planten, echter MSM is beperkt aanwezig in voeding aangezien het grotendeels verloren raakt tijdens de verwerking van levensmiddelen, opslag en koken.
16,70
ResVinol-25 is een gepatenteerd extract dat geconcentreerde niveaus van polyfenolen en trans-resveratrol uit de rode wijnmatrix en de wortel van de Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) plant bevat.
24,00
Best gestabiliseerd R-Liponzuur bevat BioEnhanced Na-RALA, het natriumzout van R-Liponzuur (RLA). In tegenstelling tot pure RLA is BioEnhanced Na-RALA een gestabiliseerde vorm van RLA die niet zal degraderen bij hoge temperaturen, meer biologisch beschikbaar is dan normale RLA en geen oplosmiddelresiduen heeft.
57,00
Doctor’s Best Curcumin Phytosome met Meriva maakt gebruik van de gepatenteerde Phytosome-technologie waarmee curcumine-voedingsstoffen (de curcuminoïden) effectiever worden opgenomen.
25,00
Alfa-Liponzuur is een vetzuur met de werking, dat een belangrijke rol speelt bij de glucose stofwisseling. Overige ingrediënten: Hypromellose (vegetarische capsule), microcrystallijne cellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat (uit plantaardige bron). dosering: Neem 1-2 capsules per dag, volg het advies van uw arts of therapeut
9,75

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond