Cydonia

 
Ravensara olie vaginaalzetpillen zijn bedoeld voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina. De tabletten bevatten een combinatie van etherische oliën van verschillende planten, waaronder de Ravensara olie. De eveneens gebruikte Tea Tree is van de best beschikbare farmaceutische kwaliteit, afkomstig van de Nambucca Tea Tree Oil Farm, gecertificeerd organisch en biologisch-dynamisch teeltbedrijf. De plantaardige samenstelling ondersteunt de lokale immuniteit van de vagina.
18,00
De vaginaalzetpillen Vaginor Plus zijn bedoeld voor ondersteuning van de verzorging van de vagina. Dit product bevat de best beschikbare farmaceutische kwaliteit Tea Tree olie van de Nambucca Tea Tree Oil Farm, gecertificeerd organisch en biologisch-dynamisch teeltbedrijf. De Tea Tree Olie stimuleert het eigen afweersysteem.  Vaginor Plus ondersteunt dan ook de lokale immuniteit van de vagina. Ook geschikt voor zwangere vrouwen.
18,00

Cydonia Melem balsem 50 ml

Nog geen beoordeling
De natuurlijke balsem Melem van Cydonia is op basis van tea tree olie, kamille en lavendel. Voor ruwe, schrale, droge huid en als after sun.
15,95

Cydonia Calendula Gel 100 ml

Nog geen beoordeling
De natuurlijke Calendula gel van Cydonia is op basis van goudsbloem en geranium. Door de gel zachtjes te masseren, wordt de huid geleidelijk gehydrateerd en wordt deze zacht, glad en sterk met een gevoel van regeneratie en frisheid.
11,95

Cydonia Horse Chestnut gel 100 ml

Nog geen beoordeling
Bij ontsierde aderen De natuurlijke Horse Chestnut gel van Cydonia is op basis van paardenkastanje, kamille en lavendel. Horse Chestnut gel wordt gebruikt bij ontsierde aderen en vermoeide benen. Het masseren zorgt ervoor dat de huid verstevigt, regenereert, kalmeert en het gevoel van zwaarte in de benen vermindert. Gebruiksaanwijzing: Een dunne laag gel op de vermoeide benen licht inmasseren. U kunt de handeling meerdere malen per dag herhalen. Na gebruik de handen goed wassen. Aanvullende informatie: Niet gebruiken bij bestaande overgevoeligheid van één van de bestanddelen van de gel en bij open wonden. Bewaren op een koele en droge plek tot 30°C. INCI: AQUA, ALCOHOL, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, CARBOMER, GLYCERINE, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, PROPYLEENGLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, E101.
11,95

Cydonia Mirofem Crème 50 ml

Nog geen beoordeling
Crème met fyto-oestrogenen bij overgangsverschijnselen Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
15,95

Cydonia Polar Ice gel 100 ml

Nog geen beoordeling
Polar Ice verzacht en versoepelt spieren en gewrichten en stimuleert een sneller herstel.
11,95

Cydonia Arnica Gel 100 ml

Nog geen beoordeling
Arnica gel zorgt voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.
11,95

Toont alle 8 resultaten