Salus Floradix 147 ijzertabletten

23.70

Uitverkocht

Salus Floradix 147 ijzertabletten

Floradix® kruiden ijzer-tabletten is geschikt voor iedereen die extra vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken: bijv. aan het begin of tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen of sporters. IJzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De ijzeropname wordt bevorderd door de aanwezigheid van vitamine C. Daarnaast is aan Floradix ijzertabletten foliumzuur toegevoegd.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar: 3 maal daags 1 tablet 30 minuten vóór het eten met water innemen met wat vloeibaars (geen koffie, thee of melkproducten, want die remmen de ijzeropname). De dagelijkse aanbevolen dosering niet verschrijden.Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Kies voor een gezonde levensstijl. Net als het Floradix elixer kunnen de tabletten uitstekend dienen ter aanvulling van het ijzergehalte tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Samenstelling

Microkristallijne cellulose, rijstzetmeel, maltodextrine, siliciumdioxide, mono- en diglyceriden van vetzuren, stearinezuur, schellak, calciumstearaat, talk, polyvinylpyrrolidon, geacetyleerde monoglyceriden, glyceryltristearaat, trinatriumcitraat, citroenzuur.

Scroll naar boven