Cydonia Calendula Gel 100 ml

11.95

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

SKU: 2111152 Categorie: Tags , ,

Cydonia Calendula Gel 100 ml

Verkoelt & verzacht

De natuurlijke Calendula gel van Cydonia is op basis van goudsbloem en geranium. Door de gel zachtjes te masseren, wordt de huid geleidelijk gehydrateerd en wordt deze zacht, glad en sterk met een gevoel van regeneratie en frisheid. De formulering met zijn basisingrediënten en essentiële oliën harmoniseert deze gevoelens verder en versterkt het effect van interne ontspanning met de aanwezige aroma’s, waardoor er geen vettig laagje achterblijft.

Gebruiksaanwijzing:
Een dunne laag gel op de schrale en/of droge huid licht inmasseren. U kunt de handeling meerdere malen per dag herhalen. Na gebruik de handen goed wassen.

Door de gel zachtjes te masseren, wordt de huid geleidelijk gehydrateerd en wordt deze zacht, glad en sterk met een gevoel van regeneratie en frisheid. De formulering met zijn basisingrediënten en essentiële oliën harmoniseert deze gevoelens verder en versterkt het effect van interne ontspanning met de aanwezige aroma’s, waardoor er geen vettig laagje achterblijft.

Aanvullende informatie:
Niet gebruiken bij bestaande overgevoeligheid van één van de bestanddelen van de gel en bij open wonden.
Bewaren op een koele en droge plek tot 30°C.

INCI: AQUA, ALCOHOL, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, CARBOMER, GLYCERINE, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, PROPYLEENGLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, E101.

Scroll naar boven