Thorne

 
Phosfatidylcholine uit een soja-fosfatidecomplex dat fosfatidylcholine en andere van nature voorkomende componenten bevat, zoals cephaline (fosfatidylethanolamine), fosfatidylinositol (fosfoinositiden) en verwante fosforhoudende lipiden.
42,00

Thorne Selenomethionine 60 Caps

Nog geen beoordeling
Goed-geabsorbeerde vorm van selenium dat gezond hart, celontwikkeling en schildklierfunctie ondersteunt.
14,00

Vitals Berberine 500 mg 60 caps

Nog geen beoordeling
De hoogwaardige berberine-producten van Thorne bieden een breed-spectrum immuunsysteem en GI-ondersteuning.  Berberine is gunstig voor het handhaven van een gezond evenwicht van normale bacteriën in de darmen en voor het bevorderen van gezonde mucusmembranen van de luchtwegen.  Dit botanische extract toont ook belangrijke voordelen voor de bloedsuikerspiegel metabolisme, handhaving van een gezond cholesterolgehalte en insulinegevoeligheid.
29,95
Zink is betrokken bij het functioneren van meer dan 200 enzymen en speelt een sleutelrol in genetische expressie, celdeling en groei.
17,00

Thorne Pic-Mins 90 caps

Nog geen beoordeling
Picolinezuur is een natuurlijk organisch zuur dat in het lichaam wordt geproduceerd door omzetting van het aminozuur tryptofaan.
31,50
Een sterk geabsorbeerde vorm van zink, die de immuunfunctie, reproductieve gezondheid en de prostaat ondersteunt.
24,75
Thorne Vitamine C met flavonoïden is de zuiverste en best opneembare vitamine C in capsulevorm.
35,95
Zink picolinaat wordt ruim 3 keer beter opgenomen door het lichaam dan bijvoorbeeld zink citraat. Een dosis van 30 mg zink picolinaat komt daarom overeen met zo’n 90 mg zink citraat.
50,00

Thorne Adrenal Cortex 60 caps

Nog geen beoordeling
Thorne Cortrex bestaat uit een extract van gedroogde bijnierschors van koeien.
18,20

Thorne vitamine D druppels, 30 ml

Nog geen beoordeling
Vitamine D is één van de belangrijkste vitaminen. Maar het merendeel van de verkrijgbare vitamine D producten bevat veel te weinig vitamine D. 10 of 20 mcg (400 of 800 IE) per dag verhoogt de vitamine D waarde in het bloed niet afdoend. Inhoud: 25 microgram per 2 druppels, bevat 600 doses
23,75
Molybdeenglycinaat is een zeer goed opneembare vorm van molybdeen.
13,55
Thorne biedt zoutzuur en pure pepsine van een varkensbron.
42,00

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond